Nowoczesny kucharz w zakładach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży

szkolenie w formule on-line
Przy zgłoszeniach do 26 maja 2025 r. cena wynosi: 679 PLN netto/os.
Zapraszamy Państwa na szkolenie jest dedykowane kucharzom i pracownikom gastronomicznym odpowiedzialnym za przygotowywanie posiłków w przedszkolach, szkołach oraz innych placówkach zbiorowego żywienia dzieci i młodzieży. Obejmuje aktualne standardy żywienia, nowoczesne techniki kulinarne oraz zasady komponowania zdrowych, atrakcyjnych i zgodnych z normami posiłków.
Szkolenia w formule on-line realizowane na żywo za pomocą platformy, która umożliwia obustronną komunikację między prowadzącym szkolenie a uczestnikami.

Cena: 729 PLN netto/os. UWAGA! Przy zgłoszeniach do 26 maja 2025 r. cena wynosi: 679 PLN netto/os. Udział w szkoleniu zwolniony z VAT w przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych.
Wypełnioną kartę zgłoszenia należy przesłać do 9 czerwca 2025 r.