Warsztaty praktyczne z zakresu przygotowania i przeprowadzenia zamówienia publicznego na środki spożywcze i usługi cateringowe. Prowadzenie gospodarki magazynowej środkami spożywczymi po przeprowadzeniu zamówienia i podpisaniu umowy
![](/static/upload/05e567e697040b4bd69529047958baf9/potwierdzone.png)
Szkolenie potwierdzone - termin gwarantowany
![](/static/upload/05e567e697040b4bd69529047958baf9/webinariumduzy.png)
szkolenie w formule on-line
Zapraszamy państwa na szkolenie, podczas którego omawiane będą przepisy prawne dotyczące zamówień publicznych, w szczególności związane z zaopatrzeniem w żywność i usługi cateringowe. Uczestnicy szkolenia poznają również praktyczne aspekty przeprowadzania takich zamówień, w tym sposoby określania potrzeb instytucji publicznych, ustalania kryteriów wyboru oferty oraz procesu oceny i wyboru wykonawcy.
Informacje dodatkowe
Cena: 379 PLN netto/os. Udział w szkoleniu zwolniony z VAT w przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych.
Wypełnioną kartę zgłoszenia należy przesłać do 12 czerwca 2023 r.
Najbliższe szkolenia z kategorii: Zamówienia publiczne
Tytuł szkolenia
Termin
Czas
Miejsce
Zamówienia publiczne